Fundament

Står du over et for nyt byggeprojekt og skal have støbt fundament, så lad JMF Entreprise hjælpe dig. Det er vigtigt, at få støbt et fundament korrekt og efter gældende regler for at undgå dårlig fundamentering. Der er en række overvejelser og beslutninger, der skal tages højde for inden du kan få støbt et fundament.

Dårlig fundamentering kan risikerer, at give sætningsskader, revner i ydervægge, indervægge og i soklen. Derfor er det vigtigt, at dit fundament bliver støbt korrekt, for at sikrer det bedste resultat på lang sigt.

Hos JMF Entreprise bruger vi vores erfaring og ekspertise til i samråd med dig, at gøre det grundlæggende arbejde inden støbning af fundament. Hvad enten du står over for et stort eller lille byggeprojekt, så er vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder støbning af fundament på Nordsjælland, København og omegn.

Fundament og kloak

Hos JMF Entreprise kan vi hjælpe dig med støbning af fundament til din nye bolig, sommerhus, tilbygning eller garage. Vores erfaring sikrer, at du får det bedste resultat, når du skal have støbt fundament. Ved støbning af fundament er det nemlig også vigtigt, at tage højde for din kloakering og som autoriseret kloakmester kan vi være din totale samarbejdspartner i forbindelse med støbning af fundament.

Har du fået skader i dit fundament, så er det vigtigt for din bolig, at du får det repareret så hurtigt som muligt, da du ellers kan risikerer at få alvorlige sætningsskader på din bolig. Derfor tilbyder vi også, at komme med et uforpligtende tilbud på reparation af dit fundament, så du kan få udbedret dine skader hurtigst muligt.