• ENTREPRISE I GRÆSTED
  JMF ENTREPRISE

Vi laver alt inden for gravearbejde og jordarbejde


Lad os tage det tunge læs

Lige meget om det handler om en lille have eller en stor park, så har vi stor erfaring med at klare alle former for jordarbejde og gravearbejde. 

Det kan være, at du skal have gjort en grund klar til husbygning, eller at der skal anlægges en park. Vi kan klare det hele, og det vidner vores glade kundekreds om. Vores kundekreds befinder sig i Hillerød, Helsingør, Græsted og omegn, som er de områder, hvor vi normalt udfører arbejde.

Der er mange slags jordarbejde og gravearbejde

Mange mennesker, som skal have udført gravearbejde eller jordarbejde, vil gerne leje maskiner og gøre det selv, men det kan sjældent betale sig. Det gælder både både i forhold til tid og priser.

Ved at hyre en professionel entreprenør, så ved du, at der er styr på det hele. Alt arbejde udføres i høj kvalitet, og du sparer selv tid og kræfter.

Gravearbejde kan være udgravning til hus, pool, kloak og meget mere. Jordarbejde indbefatter ofte at flytte store mængder jord, og det har vi også det helt rigtige udstyr til.

Kontakt os for at høre mere

Vi er eksperter i arbejdet, så er du i tvivl om, hvad der skal laves, eller har du andre spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt. Vi vejleder dig og inddrager dig i arbejdet, så du altid ved, hvad vi laver.

Få et uforpligtende tilbud på en billig pris, når du kontakter os med dit projekt.

BLIV RINGET OP

  TELEFONTIDER

  Mandag  06:00 - 18:00
  Tirsdag  06:00 - 18:00
  Onsdag  06:00 - 18:00
  Torsdag  06:00 - 18:00
  Fredag  06:00 - 18:00