Omfangsdræn & andet kloakarbejde

Hos JMF Entreprise tilbyder vi alt inden for kloakarbejde.

Vi er autoriseret kloakmester, hvilket er din sikkerheds for, at vi altid anvender de nyeste teknikker, og at vores arbejde udføres på det højeste niveau.

Med vores udstyr kan vi hurtigt lokalisere problemet og herefter udbedre skaden effektivt og hurtigt. Uanset om du har en stoppet kloak, eller skal have renoveret din kloak – så står vi klar til at hjælpe dig.

Vi klarer alt fra anlægning af ny kloak til inspektion for at lokalisere skader. Herunder kan vi også tilbyde anlægning af omfangsdræn omkring din bolig.

Omfangsdræn

Har du problemer med vand eller fugt i din kælder, så kan det være en god idé, at få lagt et omfangsdræn omkring din bolig.

Er du i tvivl om, hvorvidt du bør have etableret et omfangsdræn, så er den gyldne tommelfingerregel; hvis du kan se og mærke, at fundamentet omkring din bolig optager fugt fra regnvand eller grundvand, så bør du få lavet omfangsdræn.

Hos JMF Entreprise kommer vi gerne ud og kigger på din bolig, hvis du stadig er i tvivl.

Når du skal have lavet et omfangsdræn omkring din bolig skal jorden graves væk og bortskaffes. Måske lyder det uoverskueligt, men hos JMF klarer vi alt i forbindelse med vi laver dit omfangsdræn.

Det er kun autoriserede kloakmestre, der må etablere omfangsdræn omkring din bolig. Det er din sikkerhed for, at dit omfangsdræn bliver udført korrekt.

Er et omfangsdræn nok?

I langt de fleste tilfælde er et omfangsdræn nok, men har du haft mange problemer med store vandmasser i forbindelse med skybrud kan det være nødvendigt med ekstra sikringer, som f.eks. højtvandslukke.

Det er simpelthen fordi de fleste kloaksystemer ikke er i stand til at optage de store vandmasser. Derfor kan du risikere, at vandet fra gaden løber tilbage til din bolig og begynder at stige op af afløbene.

For at sikre din bolig bedst, hvis du er plaget af vand og fugt i kælder og fundament, kan du kombinerer følgende tiltag:

  • Få etableret et omfangsdræn omkring huset
  • Led regnvandet væk fra din kloak ved f.eks. at lede det hen til en faskine i din have
  • Få højtvandslukke på afløbene fra din kælder til kloakken
  • Få højtvandslukke fra din egen grunds kloakbrønd ud til fælles kloaksystem

Renovering

Mange tror fejlagtigt, at renovering af kloak ofte også betyder opgravning af rør og vand over det hele.

Sådan behøver det dog ikke være, for i dag bruger vi nogle helt nye teknikker, som gør, at vi kan lave et nyt rør i et eksisterende rør.

Dette kaldes for strømpeføring.

Noget der hverken medfører lugtgener eller opgravning af eksisterende rør.