Grenknuser

En grenknuser er en god løsning, når du skal have fjernet grene efter træfældning eller ryddet et skovareal og brakmarker.

Oprydningsarbejdet på jorden kan have stor betydning for dine muligheder for genplantning. Her hos JMF Entreprise anbefaler vi, at du får fjernet grene og andre småplanter med vores grenknuser.

Skal du have anlagt en sti f.eks. i din skov, så er en grenknuser en ideel løsning.

Derudover kan vores grenknuser også fjerne brombærkrat, brakmarker, juletræer og læhegn. Vi fjerner uønskede beplantninger og grene hurtigt og effektivt med vores grenknuser.

Sådan fungerer en grenknuser

Vores grenknuser kan fræse alt væk fra jordoverfladen. Vi kører gennem arealet en eller to gange afhængigt af behovet. En grenknuser er en effektiv og billig måde at rydde op i skovbunden eller efter stormfald.

Skal du have hjælp til at fjerne grene, krat eller andre ønskede beplantninger, så kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Inden vi går i gang med vores grenknuser skal vi vide lidt om, hvordan arealet ser ud for at kunne udføre grenknusning på bedst mulig måde.

Udover vores grenknuser kan vi også hjælpe dig med generelt entreprenørarbejde samt kloakarbejde.