​ENTREPRISE I GRÆSTED

JMF ENTREPRISE​

​GRENKNUSER

En grenknuser er en god løsning, når du skal have fjernet grene efter træfældning eller ryddet et skovareal og brakmarker. Oprydningsarbejdet på jorden kan have stor betydning for dine muligheder for genplantning. Her hos JMF Entreprise anbefaler vi, at du får fjernet grene og andre småplanter med vores grenknuser. Skal du have anlagt en sti f.eks. i din skov, så er en grenknuser en ideel løsning. Derudover kan vores grenknuser også fjerne brombærkrat, brakmarker, juletræer og læhegn. Vi fjerner uønskede beplantninger og grene hurtigt og effektivt med vores grenknuser.

SÅDAN FUNGERER EN GRENKNUSER

Vores grenknuser kan fræse alt væk fra jordoverfladen. Vi kører gennem arealet en eller to gange afhængigt af behovet. En grenknuser er en effektiv og billig måde at rydde op i skovbunden eller efter stormfald.

Skal du have hjælp til at fjerne grene, krat eller andre ønskede beplantninger, så kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Inden vi går i gang med vores grenknuser skal vi vide lidt om, hvordan arealet ser ud for at kunne udføre grenknusning på bedst mulig måde. Udover vores grenknuser kan vi også hjælpe dig med generelt entreprenørarbejde samt kloakarbejde.​

Bliv ringet op

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

TV-inspektion af din kloak

​Oplever du problemer med din kloak? Ofte gælder det, at det er rotter, rødder eller regnvand der forårsager problemerne, der kan opstå med din kloak. Men du kan i mange tilfælde nå at stoppe problemerne, inden de bliver for store, med en TV-inspektion.

Kontakt JMF Entreprise hvis du ønsker en inspektion af din kloak.

JMF Entreprise ApS

Bøgebjergvej 39, 3230 Græsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 38556622

instagram

Kontaktinformation

Telefon: 22 37 72 71

E-mail: jmf@jmf-entreprise.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 06.00 - 18.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.