​ENTREPRISE I GRÆSTED

JMF ENTREPRISE​

​Vi laver alt inden for gravearbejde og jordarbejde

Lad os tage det tunge læs

Lige meget om det handler om en lille have eller en stor park, så har vi stor erfaring med at klare alle former for jordarbejde og gravearbejde. Det kan være, at du skal have gjort en grund klar til husbygning, eller at der skal anlægges en park. Vi kan klare det hele, og det vidner vores glade kundekreds om. Vores kundekreds befinder sig i Hillerød, Helsingør, Græsted og omegn, som er de områder, hvor vi normalt udfører arbejde.

Der er mange slags jordarbejde og gravearbejde

Mange mennesker, som skal have udført gravearbejde eller jordarbejde, vil gerne leje maskiner og gøre det selv, men det kan sjældent betale sig. Det gælder både både i forhold til tid og priser. Ved at hyre en professionel entreprenør, så ved du, at der er styr på det hele. Alt arbejde udføres i høj kvalitet, og du sparer selv tid og kræfter.

Gravearbejde kan være udgravning til hus, pool, kloak og meget mere. Jordarbejde indbefatter ofte at flytte store mængder jord, og det har vi også det helt rigtige udstyr til.

Kontakt os for at høre mere

Vi er eksperter i arbejdet, så er du i tvivl om, hvad der skal laves, eller har du andre spørgsmål, så tøv ikke med at tage kontakt. Vi vejleder dig og inddrager dig i arbejdet, så du altid ved, hvad vi laver. Få et uforpligtende tilbud på en billig pris, når du kontakter os med dit projekt.

Bliv ringet op

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

JMF Entreprise ApS

Bøgebjergvej 39, 3230 Græsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 38556622

instagram

Kontaktinformation

Telefon: 22 37 72 71

E-mail: jmf@jmf-entreprise.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 06.00 - 18.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.