Nyanlæg af græsplæne

Du drømmer måske sikkert, som de fleste, om en flot grøn græsplæne. Men ofte er virkeligheden noget helt andet.

Mos, mælkebøtter og andre uønskede vækster lever lystigt i mange græsplæner. Nogle gange kan du være heldig at bekæmpe dit ukrudt med forskellige sprøjtemidler. Andre gange kan det være nødvendigt at anlægge en ny græsplæne.

Det samme gør sig gældende, hvis du har en græsplæne, der mest af alt ligner bakkerne fra Tour De France. En ujævn græsplæne er sjældent en særlig anvendelig græsplæne. Derfor kan det være en fordel at få fagfolk til at anlægge en ny, jævn og flot græsplæne.

Når du skal have anlagt ny græsplæne er det vigtigt at få udført grundarbejdet korrekt. Hos JMF Entreprise har vi flere års erfaring med anlæg af ny græsplæne.

Så- eller rullegræs

Når du skal have en ny græsplæne, kan der være fordele og ulemper ved både så- og rullegræs.

Hos JMF Entreprise rådgiver vi dig gerne til den løsning, der passer bedst til dit behov. Fordelene ved rullegræs er, at det kan lægges hele året, så længe jorden er frostfri.

Samtidig kan en græsplæne med rullegræs hurtigere betrædes og nedsætter risikoen for, at der kommer ukrudt i din græsplæne betydeligt.

Så-græs derimod er billigere end rullegræs, og der går en rum tid, før du opnår det ønskede resultat; en smuk grøn græsplæne. Samtidig kommer der nemmere ukrudt i din ny anlagte græsplæne, fordi græsset er længere om at vokse sig tæt.

Uanset hvilken type græsplæne du ønsker, så skal du huske at vande dem godt i de første 2-4 uger efter.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder og få et uforpligtende tilbud.