​ENTREPRISE I GRÆSTED

JMF ENTREPRISE​

​STØBNING AF FUNDAMENT

​Står du over et for nyt byggeprojekt og skal have støbt fundament? Så lad JMF Entreprise hjælpe dig. Det er vigtigt at få støbt et fundament korrekt og efter gældende regler for at undgå dårlig fundamentering. Der er en række overvejelser og beslutninger, der skal tages højde for inden du kan få støbt et fundament.

Dårlig fundamentering kan risikere at give sætningsskader, revner i ydervægge, indervægge og i soklen. Hos JMF Entreprise bruger vi vores erfaring og ekspertise til, i samråd med dig, at gøre det grundlæggende arbejde inden støbning af fundamentet.

Hvad enten du står over for et stort eller lille byggeprojekt, så er vi som entreprenør klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder støbning af fundament på Nordsjælland, i København og omegn ud fra vores beliggenhed i Græsted.

FUNDAMENT OG KLOAK

Hos JMF Entreprise kan vi hjælpe dig med støbning af fundament til din nye bolig, sommerhus, tilbygning eller garage.

Vores erfaring sikrer, at du får det bedste resultat, når du skal have støbt fundament. Ved støbning af fundament er det nemlig vigtigt at tage højde for din kloakering, og som autoriseret kloakmester kan vi være din totale samarbejdspartner i forbindelse med støbning af fundament.

Har du fået skader i dit fundament, så er det vigtigt for din bolig, at du får det repareret så hurtigt som muligt, da du ellers kan risikerer at få alvorlige sætningsskader på din bolig. Derfor tilbyder vi også at komme med et uforpligtende tilbud på reparation af dit fundament, så du kan få udbedret dine skader hurtigst muligt.

Bliv ringet op

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

RENOVERING

Mange tror fejlagtigt, at renovering af kloak ofte også betyder opgravning af rør og vand over det hele. Sådan behøver det dog ikke være, for i dag bruger vi nogle helt nye teknikker, som gør, at vi kan lave et nyt rør i et eksisterende rør.

Dette kaldes for strømpeføring.

Noget der hverken medfører lugtgener eller opgravning af eksisterende rør.

JMF Entreprise ApS

Bøgebjergvej 39, 3230 Græsted

Klik her for rutevejledning

CVR: 38556622

Kontaktinformation

Telefon: 22 37 72 71

E-mail: jmf@jmf-entreprise.dk

Kontakt os for et godt tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 06.00 - 18.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.